Boka Runstens bygdegård

Så här gör du för att boka

  1. Starta bokningsprogrammet. För att kunna köra bokningsprogrammet måste du ha Javascript aktiverat samt Flash Player installerad. Flash Player är ett gratis program som körs via din webbläsare. Klicka ifall du inte har och vill ladda hem Flash Player.

  2. När programmet är laddat kan du bläddra i kalendern till vänster för att leta efter lediga datum och tider. Klicka på pilarna till vänster och höger om månadens namn för att byta månad. När du valt månad så klickar du på respektive datum i kalendern för att välja dag. I listan under kommer bokningar för respektive månad/dag att visas.

  3. När du hittat en ledig tid går du över till högerspalten där du överst väljer vad du vill boka. Sedan väljer du i kalendern nedan vilket datum som bokningen gäller följt av tid. Du kan minst boka en timme. Fyll sedan i aktivitetens namn samt en beskrivning av aktiviteten. Sist anger du dina kontaktuppgifter så att vi kan kontakta dig vid behov. Observera att varken ditt telefonnummer eller e-postadress kommer att synas på sidan utan kommer bara vara tillgängligt för administratör.

Så här gör du för att avboka

Om du behöver göra en avbokning gör du detta lättast här på hemsidan.

Starta bokningsprogrammet
och klicka sedan på "radera bokning".

Ett nytt fönster kommer nu att öppnas. Här anger du den bokningskod du fick när du genomförde din bokning. Idall du inte har någon bokningskod går det bra att kontakta oss så tar vi bort din bokning.

 

© Interaktivmedia - 2010 - bygdegard.nu